Stort udvalg af nye både og bådudstyr...

Går du lyst til at læse lidt om de overvejelser andre gør sig når de skal købe båd for første gang, så klik på linket her til højre. Det tager dig til Ann Riemers historie om hvilke overvejelser hun gjorde sig før, under og efter købet.

Der er ikke valgt et referenceelement


Uanset om du foretrækker en hurtigtgående motorbåd med stor V8 Mercury motor eller en højeffektiv båd til fritidsfiskeri, finder du det i vores store bådsortiment. 

Uanset om du vælger en Bayliner, Quicksilver, Smartliner, en gummibåd fra enten Mercury eller en RIB fra Valiant får du en kvalitetsbåd, der vil holde år efter år til stor glæde for dig, og de der kommer med en tur på vandet.Vores jolleprogram er noget helt specielt: Her finder du nemlig både glasfiberjollerne hos Joda til den prisbevidste forbruger, du finder alu-jollen fra Linder der både er let og vedligeholdelsesfri samt den ekstremt lastedygtige JD 600 Qooqa fra Askeladden, der klarer en last på lidt over 2 ton. Sidstnævnte er udviklet med fokus på de grønlandske farvande, hvorfor den er isforstærket til isklasse F. Sidst, men bestemt ikke mindst, finder du et bredt udvalg af bådudstyr og tilbehør. Find din favoritbåd i menuen i toppen af siden.