Hvordan skaber man forbedringer i en klasse, der allerede er enorm stærk?

Det gør Mercury ved at skabe nye niveauer af præstation, effektivitet og pålidelighed. Mercury Racing er baseret på et grundlag af kompromisløse gennembrud. De fortsætter med at sætte høje mål - fordi det er vigtigt for DIG!

Fra marts måned 2020 får du endnu mere med, når der investeres i en Mercury Racing påhængsmotor. Nu er VesselView Mobile nemlig inkluderet, og du kan derfor helt automatisk holde øje med brændstofforbrug, serviceintervaller og meget mere under sejlads. Ønsker du at checke motoren inden du tager hjemmefra, logger du bare ind på din mobil, - og kan nemt og bekvemt check hvordan din bådmotor har det.

Innovation er ikke noget Mercury vælger - det er noget der kommer helt automatisk. I det øjeblik en Racing motor er færdig, går processen med at konstruere dens afløser straks igang. 

Når man nu taler innovation, så fik Mercury Marine NMMA innovationsprisen for 450 R motoren ved Minneapolis og Miami Boat Show 2020.

Det er mere end "bare" at justere drevet eller øge antallet af hestekræfter. Det handler om at starte en revolution! Det handler om at overgå sig selv!

Mercury 450 R blev introduceret i 2019, og er kommet på det danske marked i 2020. 

Klik på videoen og nyd introduktionen af den lækre sag.

Få din påhængsmotor til at matche din båd! 

Mercury leverer 5 forskellige fabrikslakerede farvepaneler lige til at montere på din V6 eller V8) påhængsmotor. Ydermere kan du bestille et grundmalet panel, så du helt selv bestemmer farven ved at få det lakeret lokalt.